OPUSTANJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pitanje administratoru

+2
Elmo
Antilopa
6 posters

Go down

Pitanje administratoru Empty Pitanje administratoru

Komentar  Antilopa Thu Nov 11, 2010 8:47 am

Evo ovako,dolazeći ovamo na forum primjetila sam da ovdje ima četir aktivna člana između ostalog i sebe sam ubrojala pa me interesuju neke stvari baš što se tiče foruma i nekih njegovih pravila.Voljela bi da i ovi članovi pročitaju pažljivo ovaj tekst koji polagano tipkam kako bi i sami sugerisali ako imam pogrešno razmišljanje što se tiče mog aspekta.Ni ujednom trenutka ne pomišljam biti nametljiva jer imam moje privatne razloge zašto sam došla ovamo(administratoru je donekle poznato) na forum i zašto svaki dan želim aktivno djelovati sa komentarima.

Ovako prećiću na temu zašto otvaram je i što me to zapravo interesuje u vašem ili našem članstvu imamo već fin broj registrovanih ali uzaludno registrovanih osoba jer ne žele ili neće da učestvuju bar na početku da ovaj forum proradi baš kako je radio i onaj forum opuštanje (a znam kako je radio jer sam i sama bila član na njemu).Zašto administrator štedi te neaktivne članove ja bi ih izbrisala jer zauzimaju već prazni prostor u članstvu.Mislim a ne znam da li pogrešno mislim da nije ni zajedan forum bitan broj članova nego je bitan broj kvalitetnih i dobrih postova gdje nećemo biti škrti sa odgovorima aha,jest ili tako je.

Drugo pitanje između ostalog je ,pošto administrator je sam na forumu i uređuje ga i postavlja teme i svakako svima nama čini da se ugodno osjećamo i grupno i pojedinačno što je i logika jer ga ovdje nema ko zamijeniti (sasvim ga razumjem) ali nije to jedina opcija koja mu je ostala zašto od dvije članice koje su aktivne ne postavi u moderaciju (ne mislim na sebe nego na ove druge dvije članice milet i malu) Ako ne znaju moderirati forumom onda ih nije teško naučiti i upustva dati u administraciji zna se koje dopuštanje ima jedan moderator tako da ne postoji opcija brisanja foruma (administratoru znam da znaš)Stimulisanjem ovim postupkom forum bi još bolje radio (ipak to je moj prijedlog koji može biti i koristan)

Treće poslala bih svim registrovanim na forumu emaili ako na forumu ne ostave ni jedan komentar da će se brisati iz članstva pa ko voli nek izvoli

Eto uz dužno poštovanje administratoru i aktivnim članovima to bi bilo od mene . Very Happy Very Happy
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Broj komentara : 486
Registration date : 2010-11-04

Na vrh Go down

Pitanje administratoru Empty Re: Pitanje administratoru

Komentar  Elmo Thu Nov 11, 2010 10:14 am

Posto mije postavljeno pitanje da odgovorim.

Ja bih isto volio da svi registrovani clanovi pisu, da se ovde sa nama sale, zezaju.
Nije ni za mene vazan broj clanova koliko mi je vazno druzenje sami
clanova izmedzu sebe. Ja ne stedim nikoga kako rece Antilopa ali ja jos uvjek saljem
e majlove pozivam clanove da dodzu na forum.

Ima clanova koji ne mogu sad da se druze ili dasu tu redovno, znam jel su mi se neki javili.
Evo naprimjer tidza ona je moj redovan clan, ona ce doci kad mogne, ona ceka bebu.
Drugi clan Cica ona sad ima malu bebu, treci clan Bincy mi se javila isto neki problemi.

Ne mogu ja jos brisati clanove jel ih jos pozivam a mogli bi i vi da pozovete vase kolege, kolegice
i prijatelje da dodzu.

Pitanje za moderatora.
Ti Antilopa neces ili ne zelis, milet nezna ili ne zeli isto (jel vas dvije poznam ) zaboravna mala
se ponudila da bude Administrator ako zelim. Ja jos to ne zelim ja jos ne poznam malu
a ni forum nije toliko opterecen dami je bas za volju da stavljam radi moranja nekoga koga ne poznam.

Ja sam do sad poslo preko 50 emajlova zvao clanove da dodzu, puno se emajlova vratilo nazad
sto znaci da clanovi nisu upisivali tacnu adresu ili nesto nije u redu.

I dalje jacu pozivati a brisati jos necu ali cu poslati emajl ponovo nekima da ih opomenem.
Poslije nariktacu ja opciju ako za odredzeno vrijeme ne napise ni jedan post da izbrise
avtomatski.

Pozdrav
Elmo
Elmo
Sef

Broj komentara : 545
Registration date : 2008-01-04

https://opustanje.yoo7.com

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Thu Nov 11, 2010 10:28 am

E hvala na odgovoru sad mi je draže kad znam da ima tih članova koji su još uvjek tu ali su spriječeni da se druže sa nama,ipak doćiće drago mi je Very Happy Very Happy Very Happy Članici koja ima bebu čestitam joj od srca na majčinstvu i svakako neka je uz bebicu sad joj je najpotrebnija Very Happy Very Happy Very Happy

E sad opet bi se vratila na jednu srž tvog komentara:Pitanje za moderatora.
Ti Antilopa neces ili ne zelis, milet nezna ili ne zeli isto (jel vas dvije poznam ) zaboravna mala
se ponudila da bude Administrator ako zelim.

Nije ovdje do Antilope,ti znaš da ja volim biti član i da na opuštanju volim biti opuštena do boli,inače da nije problem ono što jest problem ja bi zaista bila tvoj moderator do smrti i dok forum postoji.Što se tiče Milet,ako ne zna naučije jer to su najbolji članovi ,ako ne želi onda zaista tu nebi htjela se miješati u njene razloge svako ima svoje razloge.A što se tiče zaboravne ,onda nadam se da se neće naljutiti što mislim da ovom forumu nisu potrebna dva administratora naručito ako se ne poznajete jer u tom slučaju tu je teška odluka i nebi ništa tome nadovezala,jesi li nudio zaboravnu da na tvom forumu bude moderator.
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Elmo Thu Nov 11, 2010 10:40 am

Ja sam Antilopa naucio dosta clanova da budu moderatori ili administratori.
Ucio sam ih preko mesindzera, oboje na stranici i davo sam upute kako i sta da radi.
Prvo joj objasnim kako i sta treba da radi (naprimjer da premjesti temu ia jednog foruma u drugi)
i kazem sad premjesti tu temu u korpu ( vi clanovi korpu ne vidite samo administracija vidi
korpu i depo) i kad to uradi onda kazem sad je vrati gdje je bila i tako sve sam ih ucio.

Korpa sluzi da se odloze teme koje su duple otvorene ili koje nisu za ovaj forum.
Depo sluzi da stavimo neke teme u depo i poslije opet da ih povratimo.
To su obicno teme koje stoje na dnu tog foruma jel su se clanovi zasitili
pa kad ih vratimo opet budu aktuelne. Prije na onom forumu bilo je clanova koji su imali
svoj album sa slikama pa nekad iz privatni razloga ne zele da im je album tu pa mi kazu izbrisi.
Ja kazem ja nista ne brisem ja to stavim u depo pa kad zelis vratimo nazad i tako sam radio
na zadovoljstvo clanova i foruma da se nista ne brise.
Elmo
Elmo
Sef

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Thu Nov 11, 2010 10:44 am

Naravna stvar kad god budeš imao moderatore ja ne sumljam da ćeš ih uspjeti naučiti,jer se dobro sjećam od jednih najbolji foruma kao što e bio tvoj ali biti će i ovaj samo polako...vrijeme će pokazati svoje dragi naš Administratoru Very Happy
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  -lili- Wed Nov 17, 2010 12:25 pm

Da i ja nesto recem Smile
Skoro na svakom forumu se isto desava...
clanovi se upisuju i zbog raznih obaveza nestanu
Bila sam aktivni clan dugo vremena,al nazalost prinudjena sam da zbog fax-a
sve manje dolazim
nemam ni lap top ni net u stanu...tako da mi je boravak na forumu izrazito ogranicen

Na drugoj stanici sam bila moderator(nije to nista strasno,cak je i zabavno i naravno nije uopste tesko)
Svim moderatorima zelim uspjesan rad...
Ljubim vas sve

[You must be registered and logged in to see this image.] nadam se da nisam stavila preveliku sliku...
-lili-
-lili-
Dobro dosli
Dobro dosli

Female Broj komentara : 51
Registration date : 2010-11-17

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Sat Nov 20, 2010 9:09 am

Evo par slika za forum.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Sat Nov 20, 2010 9:11 am

Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Sat Nov 20, 2010 9:12 am

Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Sat Nov 20, 2010 9:12 am

Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Tue Nov 23, 2010 10:06 am

Pogriješila sam Administratoru Elmo ali ipak gosti imaju mnogo što čitati treba ih kazniti i otvoriti im samo jednu temu ekstra za njih i to temu gosti javite se Razz Razz Razz Razz
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Elmo Tue Nov 23, 2010 12:38 pm

Pa ima otvorena tema za goste ali nista jos nisu pisali.
Elmo
Elmo
Sef

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Tue Nov 23, 2010 1:47 pm

Elmo (citat):Pa ima otvorena tema za goste ali nista jos nisu pisali.

Nisi me shvatio ,izloguj se pa pogledaj koliko tema vidiš kao gost...ja bi im ostavila samo jednu temu namjenjenu gostima jer kao gosti ne zaslužuju više Very Happy Very Happy Very Happy
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  pandora Thu Jun 30, 2011 5:08 pm

Kao bivsi prvo moderator,pa potom i administrator ovog foruma - nadam se uspesan...da kazem i ja sta mislim...

Niti svako moze biti moderator,a jos manje administrator
...govorim iz licnog iskustva...Vise to nisam jer sam svoj privatni zivot promenila iz korena i ne mogu da ga uskladim sa dolascima na forum i ne mogu toliko biti aktivna...

Posto ELMA poznajem jako dobro i to licno ( na moju srecu) i znam sa kakvim se sve osobama morao boriti i ja zajedno sa njim...iz licnog iskustva kazem i to sa punim pravom...najlakse je traziti da se bude moderator ili administrator - ali to ne moze biti bas svako...samo provereni ljudi...

Toliko...

A ovde znam da sam uvek dobrodosla i isto tako kad god budem mogla da dodjem ja cu i doci...jer ovaj forum dozivljavam kao svoj...i uvek cu biti clan ovog foruma...

Zasto gosti ne bi citali teme sa foruma...jedino ih mogu privuci da se uclane...
tamo gde je zakljucano...niko i ne zeli da udje Wink
pandora
pandora
Dobro dosli
Dobro dosli

Female Broj komentara : 67
Registration date : 2010-10-24

Na vrh Go down

Komentar  Elmo Fri Jul 01, 2011 9:16 am

Hvala pamdora na ljepom komentaru i ti znas dasi uvjek dobro dosla na Opustanje.
Opustanje je jos uvjek i tvoje jel si ulozila dosta svog vremena i truda ovde sa
dobrim clanovima a i sa zlo namjernim ili pakosnim.
Elmo
Elmo
Sef

Na vrh Go down

Komentar  nocna ptica Mon Jul 18, 2011 5:17 pm

mala kritika
gazda sto nema nikog na straniciiiiiiii Shocked
nocna ptica
nocna ptica
Dobro dosli
Dobro dosli

Female Broj komentara : 19
Registration date : 2011-07-18

Na vrh Go down

Komentar  Elmo Fri Jul 29, 2011 11:41 am

Ja sam momentalno na godisnjem odmoru a za clanove neznam sta im je.
Elmo
Elmo
Sef

Na vrh Go down

Komentar  beLLajj-maLLaa Thu Sep 01, 2011 7:02 am

Jedni odu drugi dodju Laughing
beLLajj-maLLaa
beLLajj-maLLaa