OPUSTANJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prijateljstvo poslije ljubavi

2 posters

Go down

Prijateljstvo poslije ljubavi  Empty Prijateljstvo poslije ljubavi

Komentar  Antilopa Sat Nov 06, 2010 3:55 pm

Ne vjerujem u ove bajke...Nikako iz razloga što se tad najveći prljavi veš iznosi o svom partneru ili partnerici.Svi mi znamo da neko da je bio dobar nebi bio bivši ili bivša.Jasna stvar kako god da okrenemo .Još kad kažu on mi je samo prijatelj ili prijateljica onda se samo osmjehnem kao da ja zaista ništa ne znam..
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Broj komentara : 486
Registration date : 2010-11-04

Na vrh Go down

Prijateljstvo poslije ljubavi  Empty Re: Prijateljstvo poslije ljubavi

Komentar  zaboravna mala Sun Nov 07, 2010 12:06 pm

Ne vjerujem ni ja u to, ne zbog tog prljavog vesa jer moj zivot je svakako otvorena knjiga tako da kod mene prljavog vesa nema, osim toga ono sto krijem od drugih tako krijem i od njega jer to je nesto sto ni on ne treba da zna dok mi ne stavi prsten na ruku i odluci bit moj dozivotni parntner.. jedostavno stavis liniju na neke stvari pa i to.
Ipak, osjecanja se vracaju jer koliko god da niste zajedno toliko je tu i ljubomore kad se njemu ili njoj neko udvara a sa strane ti posmatras, mislim malo bezze al eto...
tako da ja kad imam momka to je neko koga uklopim sa svojim jaranicama ili jaranima pa kad ode on iz mog zivota otisao je i iz njihovih Very Happy
zaboravna mala
zaboravna mala
Clan
Clan

Broj komentara : 335

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Mon Nov 08, 2010 3:16 pm

Ovo mi e lijepo čuti od zaboravne gdje kaže kad ode iz mog života otišao je i iz životamojih priatelja Very Happy Very Happy Very Happy
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  zaboravna mala Sat Dec 11, 2010 8:11 pm

Pa da...nikad nisam trazila momka iz grupe svojih ju mom zivotuarana/jaranica...na kraju se taj prijateljski krug razvali i nigdje veze...
ovako...druzimo se ono moje drustvo i nadjem momka kojeg jednostavno pozovem s'vremena na vrijeme sa svojom klapom ali ne uvijek...
i kada se rastanemo...onda on bude zatvorena knjiga u mom zivotu a i u njuhovim zivotima jer onda oni mene i ne pitaju za njega kao da ga nisam nikad upoznala Smile
zaboravna mala
zaboravna mala
Clan
Clan

Broj komentara : 335

Na vrh Go down

Komentar  Antilopa Sun Dec 12, 2010 6:21 am

Ja nema širokog iskustva sa tim ljubav relacija prijatelj uvjek je ili ljubav ili prijatelj a oboje bože sačuvaj Very Happy Very Happy
Antilopa
Antilopa
Clan
Clan

Na vrh Go down

Komentar  Sponsored content

Sponsored content

Na vrh Go down

Na vrh